Respekt voor Raad en College.

Zoals al weergegeven gaat de bijkomende 380kV verbinding langs het oosten van Hoofddorp passeren. Dit mede dankzij de vasthoudendheid van Raad en College en de inzet van hun politieke vrienden in Den Haag. Mijn dank voor uw vasthoudendheid.

De bijkomende 380kV verbinding zal weliswaar langs het oosten van Hoofddorp passeren maar de bestaande 150kV lijn zal mede om die reden blijven waar deze momenteel loopt.
Veel te dicht langs scholen, woningen etc. in Floriande en Lisserbroek.
Deze verbinding gaat bovendien op volle capaciteit draaien en de straling zal ruim boven de norm uitkomen.

Volgens mededelingen van EZ en VROM zal de bestaande en blijvende 150kV lijn worden gesaneerd in overleg met de Regionale overheden en TenneT.
Wat gaat onze  Gemeente doen en waarom geeft de gemeente niet alvast een "gezondheidsgarantie" aan duizenden van haar inwoners? Stel ons aub gerust.

Raad en College hebben wat de bouw langs de 150kV betreft grote fouten gemaakt, en ik hoop dat zij nu net zo vasthoudend zullen zijn als het gaat om de verwijdering c.q. om de verplaatsing c.q. om het ondergrondsbrengen van de 150kV.


DE PETITIE BLIJFT VAN TOEPASSING. 

zondag 11 november 2007

Laat weten wat je wil. Kom op voor de kinderen en neem geen risico.

Stuur een email naar a.roodenrijs@quicknet.nl en zeg dat je het met het onderstaande eens bent.

Schrijf in uw email;
Ik ben het eens met wat de heer Roodenrijs in zijn bericht van 11-11-2007 schrijft.
Naam - adres.

1) Ik ben tegen de oostelijke route van de bijkomende 380.000 volt hoogspanningslijn omdat dat betekent dat de huidige 150.000 volt hoogspanningslijn blijft waar die momenteel loopt en dat is al veel te dichtbij scholen, woningen en kinderdagverblijven in Floriande en Lisserveld.
2) Ik wil dat de gemeente er, merkbaar, alles aan doet om te bereiken dat de regering besluit om de huidige 150.000 volt lijn en de bijkomende 380.000 volt lijn samen ondergronds te laten lopen door de westflank van onze polder.
3) Ik wil dat de gemeente contact zoekt met alle gemeentes langs de route en met de provincies Noord- en Zuid Holland die de lijnen ook onder de grond willen zien, om samen druk uit te oefenen op het kabinet door het sturen van een gezamenlijk protest aan de minister van EZ.

Wie niet reageert verliest zijn recht van spreken toch?