Respekt voor Raad en College.

Zoals al weergegeven gaat de bijkomende 380kV verbinding langs het oosten van Hoofddorp passeren. Dit mede dankzij de vasthoudendheid van Raad en College en de inzet van hun politieke vrienden in Den Haag. Mijn dank voor uw vasthoudendheid.

De bijkomende 380kV verbinding zal weliswaar langs het oosten van Hoofddorp passeren maar de bestaande 150kV lijn zal mede om die reden blijven waar deze momenteel loopt.
Veel te dicht langs scholen, woningen etc. in Floriande en Lisserbroek.
Deze verbinding gaat bovendien op volle capaciteit draaien en de straling zal ruim boven de norm uitkomen.

Volgens mededelingen van EZ en VROM zal de bestaande en blijvende 150kV lijn worden gesaneerd in overleg met de Regionale overheden en TenneT.
Wat gaat onze  Gemeente doen en waarom geeft de gemeente niet alvast een "gezondheidsgarantie" aan duizenden van haar inwoners? Stel ons aub gerust.

Raad en College hebben wat de bouw langs de 150kV betreft grote fouten gemaakt, en ik hoop dat zij nu net zo vasthoudend zullen zijn als het gaat om de verwijdering c.q. om de verplaatsing c.q. om het ondergrondsbrengen van de 150kV.


DE PETITIE BLIJFT VAN TOEPASSING. 

dinsdag 8 april 2008

Openbare raadssessie 24 april a.s.

Op 18 maart j.l. kwam het College met een plan van aanpak hoogspanningsverbindingen. Dit plan zal in een openbare raadssessie door de gemeenteraad worden besproken en wel op 24 april a.s. in de raadszaal van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Het volledige plan kunt u sinds 18 maart j.l. op deze weblog lezen en wel onder berichtnr. 11

Iedereen kan de sessie bezoeken en zijn steentje bijdragen door in te spreken. U dient zich dan wel uiterlijk 23 april a.s. 12.00 uur aan te melden bij de griffie. U krijgt 5 minuten spreektijd.


De sessie wordt ook direkt uitgezonden via het internet . Klik op http://gemeenteraad.haarlemmermeer.nl/ en klik vervolgens linksboven op het knipperende witte bolletje dat enkele minuten voor aanvang van de sessie verschijnt.

Er resteren vele vragen waarvan ik er een aantal voor 24 april a.s. op deze weblog zal publiceren.
Stuur deze e-mail aub door aan anderen en/of bezoek mijn weblog
http://tennethoogspanning380kv.blogspot.com/